Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістері өнімдерін тиімді жобалау
-
Мақсаты: Білім алушыларда қолданылатын шикізатты ғылыми негізделген таңдау және қолданылатын операциялар мен технологияларды рационализациялау негізінде өңдеуші өнеркәсіптерді ұтымды жобалау дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Өңделетін тамақ шикізатының түрін және өндірілетін өнім ассортиментін ғылыми негізделген таңдаудың тамақ өңдеу өнеркәсібінің тиімділігіне әсерін талдау. Инновациялық құрал-жабдықтарды пайдалану, ресурсты үнемдейтін және қалдықсыз технологияларды пайдалануды олардың техникалық-экономикалық талдауы негізінде жаңа өнімдерді құрудың технологиялық процестері мен технологияларын ұтымды ету. Технологиялық жабдықтың сұлбасын оңтайландыру және кәсіпорынның оңтайлы аумақтық орналасуы арқылы кәсіпорынды ұтымды жобалау..
-
Образовательная программа 7M07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2