Өңдеу өндірістері өнімдерін тиімді жобалау

  • Мақсаты: Білім алушыларда қолданылатын шикізатты ғылыми негізделген таңдау және қолданылатын операциялар мен технологияларды рационализациялау негізінде өңдеуші өнеркәсіптерді ұтымды жобалау дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Өңделетін тамақ шикізатының түрін және өндірілетін өнім ассортиментін ғылыми негізделген таңдаудың тамақ өңдеу өнеркәсібінің тиімділігіне әсерін талдау. Инновациялық құрал-жабдықтарды пайдалану, ресурсты үнемдейтін және қалдықсыз технологияларды пайдалануды олардың техникалық-экономикалық талдауы негізінде жаңа өнімдерді құрудың технологиялық процестері мен технологияларын ұтымды ету. Технологиялық жабдықтың сұлбасын оңтайландыру және кәсіпорынның оңтайлы аумақтық орналасуы арқылы кәсіпорынды ұтымды жобалау..
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top