Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қаптамасы
-
Мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында тамақ өнімдеріне арналған ыдыстардың түрлерін және заманауи орау технологиялары туралы білімдерін көрсету. Мазмұны: Қаптама түрлерінің жіктелуі: эфалин, термошөгілген полиолефинді қабықшалар, FOLEX PVC пленка, тағамдық созылу/клинг пленкасы және т.б. Заманауи қаптаманың ерекшеліктері мен артықшылықтарын талдау. Сенімді қаптамалар («SASHE», «Doy-pack», вакуумды орау және т.б.)
-
Образовательная программа 7M07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1