Ақуыздарды тиімді пайдалану

  • Мақсаты: нақты мақсаттарға жету және тамақ өнеркәсібінің өзекті мәселелерін шешу үшін ақуыздарды ұтымды пайдалануға мүмкіндік беретін жаңа технологиялардың дамуына ықпал ету Мазмұны: Тағамдық шикізаттың ақуыздық жүйелерінің қасиеттерін, дұрыс тамақтануды ұйымдастырудағы олардың комбинациясының принциптерін және құрамында ақуызы бар өнімдерді өндірудің тиімді технологияларын терең зерттеу. Халықтың әртүрлі топтарының ұтымды тамақтануын қамтамасыз ету үшін тамақ өнімдерінің рецептурасын құру принциптерін, ақуыздарды ұтымды пайдалана отырып, тамақ өнімдерін жасау принциптерін пайдалану. Дәстүрлі өнімдерді алу технологиясын жетілдіру, ақуыздарды ұтымды пайдалану негізінде өнімдер жасау.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top