Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тиімді және теңестірілген тамақтану үшін азық-түлік өнімдерінің заманауи технологиялары
-
Мақсаты: Денсаулықты сақтауда және аурулардың алдын алуда ұтымды және теңдестірілген тамақтану үшін өнімдердің рөлі мен маңыздылығын жан-жақты түсінуді көрсету, сондай-ақ қажетті сипаттамалар мен қасиеттерге қол жеткізу үшін оларды өндіру технологияларын талдау және әзірлеу. Мазмұны: Тамақтанудың биохимиялық және биомедициналық аспектілерін (оның ішінде балалар, диеталық-емдік және профилактикалық), биологиялық және тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді өндірудің теориялық аспектілерін терең зерттеу. Тиімді және теңестірілген тамақтану арқылы тұрғындардың тамақтану рационында құрамын оптимизациялау. Биологиялық құндылығы жоғары дәстүрлі емес азық-түлік көздерін алудың және пайдаланудың озық технологияларын зерделеу, әртүрлі тағам өнімдерін өндіру үшін композиттік қоспаларды жобалау. Өнім сапасына қойылатын негізгі талаптарды сақтау.
-
Образовательная программа 7M07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2