Өңдеу өндірісі өнімдерінің технологиясында сапа менеджменті жүйесі

  • Мақсаты: Өңдеу кәсіпорындарында сапа менеджменті жүйесін өз бетінше дайындау және енгізу Мазмұны. ISO 22000 халықаралық стандартының қолданылу аясы. Тамақ өнеркәсібіндегі азық-түлік қауіпсіздігін халықаралық деңгейде басқаруға қойылатын талаптар. ISO 9001 және ISO 22000 стандарттарының үйлесімділігі.ISO 22000 HACCP принциптерімен өзара байланысы. Тамақ кәсіпорнында ISO 22000 стандартын енгізу. Тамақ өнеркәсібіндегі интеграцияланған басқару жүйелері. Өңдеу өндірістерінің технологиясындағы сапа менеджменті жүйесінің құжат айналымының ғылыми негіздері.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top