Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтаудың және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары

  • Мақсаты: шикізатты пайдаланудың ұтымды жолдарын таңдау, сақтау және өңдеу тиімділігін арттыру, өнім ассортиментін кеңейту мақсатында ауыл шаруашылығы шикізатын сақтау мен өңдеудің қолданыстағы инновациялық технологияларын зерделеу. Мазмұны: Өсімдік және мал шаруашылығы өнімдерін өндіру, өңдеу және сақтау саласындағы бәсекеге қабілетті технологияны таңдауды негіздеу. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеудің оңтайлы технологиялары. Ғылымды, техниканы және технологияны дамытудың басым бағыттарын анықтау үшін ауыл шаруашылығы өнімдерін өндіру және қайта өңдеу саласындағы отандық және шетелдік ғылыми-техникалық ақпаратты талдау. Отандық ауыл шаруашылығы өнімдерінің жаңа буынын құру мәселесін талдау. Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдеудің технологиялық процестерін ұйымдастыруда инновациялық принциптерді қолдану, инновацияны пайдалану
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top