Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тоңазыту технологиясы
-
Тағам өнімдерін тоңазыту технологиясының әдістері мен режимдері, сонымен қатар тоңазыту кезіндегі тағам өнімдерінің физикалық, химиялық, биохимиялық өзгерістері туралы білімді қалыптастыру мақсатында оқытылады және де салқындатылған, мұздатылған азық-түліктердің режимдік параметрлерін, сапа көрсеткіштерін анықтаудың практикалық дағдыларын меңгеру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2