Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдері салаларының технологиясы (курстық жұмыс)
-
Тамақ өнеркәсібінің салаларымен, оның ішінде сүт және ет өнімдері, өсімдік майлары, жемістер мен көкөністерді консервілеу және басқа да өнімдерді өндіру негіздерімен, сондай-ақ тамақтану саласындағы заманауи жетістіктермен таныстыру, тамақ өндірісі саласында жоғары білікті мамандарды қалыптастыру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1