Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Төмен температурадағы тағамдық технологиялар
-
Пәннің мақсаты тамақ өнімдерін салқындату, мұздату, еріту және тоңазытқышта сақтаудың физикалық процестерін, төмен температураларды алу әдістерін, өнімді жылыту және жібіту процестерін, компрессорларды, буландырғыштарды, конденсаторларды, сондай-ақ пайдалану әдістерін білу және азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерін практикада ұзақ сақтау туралы теориялық білімін арттыру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1