Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібіндегі қызмет көрсету және сервис
-
Пәнді меңгеру мақсаты – тамақ өнеркәсібінің халық шаруашылығындағы маңызын, қазіргі жағдайдағы қоғамдық тамақтандыруды, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуін және түрлерін, олардың сипаттамасын, азық-түлік шикізатымен, жартылай фабрикаттармен, материалдармен қамтамасыз етуді зерттеу және техникалық құрал-жабдықтармен қатар, сондай-ақ өндірістік кәсіпорынның бағдарламаларын жасаудың бастапқы мәліметтерімен, мәзір түрлерімен және прайс-парақшамен, олардың дизайнымен танысу
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2