Тамақ өнеркәсібіндегі қызмет көрсету және сервис

  • Пәнді меңгеру мақсаты – тамақ өнеркәсібінің халық шаруашылығындағы маңызын, қазіргі жағдайдағы қоғамдық тамақтандыруды, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуін және түрлерін, олардың сипаттамасын, азық-түлік шикізатымен, жартылай фабрикаттармен, материалдармен қамтамасыз етуді зерттеу және техникалық құрал-жабдықтармен қатар, сондай-ақ өндірістік кәсіпорынның бағдарламаларын жасаудың бастапқы мәліметтерімен, мәзір түрлерімен және прайс-парақшамен, олардың дизайнымен танысу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top