Арнайы тағам технологиясы

  • Курс әр түрлі мақсаттағы тамақ өнімдерін өндірудің заманауи технологиясы бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды дамытуға және негізгі қоректік заттармен (белоктар, майлар, көмірсулар) теңдестірілген жоғары сапалы өнімдерді жобалауға арналған тағам технологиясы туралы білім жүйесін меңгеруге бағытталған, сонымен қатар биохимиялық көрсеткіштер: микро- және макроэлементтер, май қышқылдары, моно-, ди- және полисахаридтер, функционалдық, балалар, диеталық және емдік тамақтануға арналған аминқышқылдары туралы білімдерін қалыптастыру
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top