Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Арнайы тағам технологиясы
-
Курс әр түрлі мақсаттағы тамақ өнімдерін өндірудің заманауи технологиясы бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды дамытуға және негізгі қоректік заттармен (белоктар, майлар, көмірсулар) теңдестірілген жоғары сапалы өнімдерді жобалауға арналған тағам технологиясы туралы білім жүйесін меңгеруге бағытталған, сонымен қатар биохимиялық көрсеткіштер: микро- және макроэлементтер, май қышқылдары, моно-, ди- және полисахаридтер, функционалдық, балалар, диеталық және емдік тамақтануға арналған аминқышқылдары туралы білімдерін қалыптастыру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1