Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің жалпы технологиясы
-
Пән мамандарға теориялық негіздері мен практикалық дағдыларын, қоғамдық тамақтандыруды, шикізатты өңдеудің әртүрлі технологиялары мен әдістерін қолдануды, технологияның ерекшеліктерін, әртүрлі тамақ өнімдерін өндірудегі физикалық және химиялық өзгерістерді үйретеді, сондай-ақ білімдерін көрсету мақсатында оқытылады
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2