Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтың дәмін тату
-
Пән студенттерге тағам өнімдерінің сапа белгілерінің номенклатурасындағы органолептикалық (сенсорлық) көрсеткіштерді зерттеу және ғылыми негізделген дегустация талдауының әдістемесі мен негізгі әдістемелерін үйрету, сонымен қатар тағам өнімдерінің сапасына біртұтас көзқарасты қалыптастыру мақсатында құрылған
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2