Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімдерді өңдеудің заманауи физикалық әдістері
-
Пәнді меңгерудің мақсаты – болашақ технологтарды жаңа әдістермен қаруландыру, тамақ өнімдерін өңдеудің заманауи әдістерін меңгеру, шикізат пен тамақ өнімдерінің қасиеттерін зерттеу, тамақ өнімдерінің физикалық-химиялық қасиеттерін анықтауға арналған өлшеу әдістемесін, практикалық дағдыларды меңгеру, заманауи технологиялар тұрғысынан технологиялық процестерді жүргізу қажеттілігін түсіну саласындағы жүйеленген білімін арттыру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1