Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібінің технологиясы
-
Нарықты дамытудың негізгі басым бағыттары мен азық-түлік өндірісінің шикізат базасы туралы теориялық білімді үйрету, ет, балық, сүт, жұмыртқа өнімдерін, жеміс-көкөніс консервілерін өндіру технологиясы, т.б. сондай-ақ тамақ өнімдерін өндірудің классификациясын, ассортиментін, технологиясын зерттеу
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2