Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі
-
Негізгі тағамдық токсиканттар, олардың адам ағзасына қауіптілік дәрежесі, азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері туралы қажетті теориялық білімді қалыптастыру, тағам саласындағы негізгі білім, білік және дағдыларды меңгеру мақсатында оқытылады. тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізатының қауіпсіздігін бағалау
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1