Қоғамдық тамақтану өнімдерін калькуляциялау негіздері

  • Курс тамақтандыру кәсіпорындарында бухгалтерлік есепті ұйымдастырудың жалпы принциптерімен, тағамдар мен аспаздық өнімдердің рецептер жинағымен таныстыруға бағытталған: құрылыс принципі, негізгі бөлімдері, шикізат шарттары; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында баға белгілеу және өзіндік құнын белгілеу, сондай-ақ ас мәзірінің жоспарын құру, шикізат пен дайын өнімнің, материалдық-техникалық жабдықтардың есебін жүргізу ережелерімен танысу, білімдерін қалыптастыру мақсатында оқытылады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top