Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану өнімдерін калькуляциялау негіздері
-
Курс тамақтандыру кәсіпорындарында бухгалтерлік есепті ұйымдастырудың жалпы принциптерімен, тағамдар мен аспаздық өнімдердің рецептер жинағымен таныстыруға бағытталған: құрылыс принципі, негізгі бөлімдері, шикізат шарттары; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында баға белгілеу және өзіндік құнын белгілеу, сондай-ақ ас мәзірінің жоспарын құру, шикізат пен дайын өнімнің, материалдық-техникалық жабдықтардың есебін жүргізу ережелерімен танысу, білімдерін қалыптастыру мақсатында оқытылады
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2