Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық қоспалар
-
Болашақ маманға тағамдық қоспаларды білікті түрде анықтауға мүмкіндік беретін тағамдық қоспаларды қолдану саласында студенттердің теориялық білімі мен практикалық дағдыларын дамыту, сонымен қатар тамақ өнімдерін пайдалану саласындағы нормативтік-құқықтық және заңнамалық базаны зерделеу мақсатында оқытылады. қоспаларды, таңбалау ережелерін, тағамдық тағамдық қоспаларды бақылау және анықтау әдістерін меңгеруде
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1