Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары
-
Курс бағдарламасы шикізатты механикалық және термиялық өңдеудің, тамақ дайындаудың, тасымалдаудың және өткізудің технологиялық процестерін орындауға арналған техникалық құралдардың барлық жиынтығын зерттеу, сонымен қатар студенттерге теориялық білімдерін арттыру және технологиялық жабдықты пайдалану бойынша практикалық дағдыларын меңгеру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1