Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндіруде микробиологиялық санитария және гигиена
-
Пән тамақ өнімдерін санитарлық сараптауды ұйымдастыру және адам ағзасын қоршаған ортаның зиянды факторларының әсерінен қорғау саласындағы білімді қалыптастыру, сондай-ақ тамақ өнеркәсібі мен микробиологиялық бақылау саласындағы дағдыларды көрсету мақсатында оқытылады
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1