Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімдерді физикалық өңдеу әдістері
-
Курстың мақсаты тамақ өнеркәсібінде бірқатар физикалық өңдеу әдістерін қолдану мәселелерін зерттеу болып табылады және жоғары жиілікті электр тогы, инфрақызыл сәулелену, электр өрістері, контактілі өңдеу әдісі, ультрадыбыстық, сонымен қатар импульстік әдістер мен инженерия. тағам өндірісінің физикалық-химиялық механикасы туралы білімдерін қалыптастыру
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1