Тамақ өндірісіндегі технологиялық есептеулердің негіздері

  • Пәннің мақсаты: қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру, баға белгілеу және өзіндік құн қалыптастыру туралы жалпы ережелерді, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қолданылатын құжаттардың нысанын, шикізатты қабылдау және дайын өнімді шығару бойынша ағымдағы есеп беру құжаттарын жүргізуді, құрастыру. тауарлық есептер, ыдыстардың қозғалысы туралы есептер, тауарлық-материалдық қорлар, қоймалардағы, өндірістер мен буфеттердегі өнімдерді түгендеу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top