Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын аспаптық зерттеу
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерінің тағамдық құндылығын және олардың адам тамақтануындағы маңызын зерттеу; тамақ өнімдерінің әртүрлі топтарының ассортименті мен сапалық сипаттамалары; тамақ өнімдерін сақтау; тасымалдау және өткізу негіздерін; азық-түлік сапасын бағалау және талдаудың заманауи әдістері туралы білім мен дағдыны қалыптастыру
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1