Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін тауартанудың теориялық негіздері
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін олардың сипаттамалары бойынша тану, өнімнің таңбалауын оқу, тамақ өнімдерінің сапасын және олардың көліктік және тұтыну орауыштарын анықтау, тауарларды нормативтік-техникалық құжаттамаға сәйкес тексеру бойынша білім мен дағдыларды қалыптастыру болып табылады, оларды өндіру, сақтау, тасымалдау, өткізу және кәдеге жарату процестеріне қойылатын талаптарды белгілейді
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1