Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Гигиеналық негіздер және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Курсты оқу мақсаты келесі тақырыптарды оқу: тағамның негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамасы; рационалды тамақтану негіздері. қоректік заттарды, энергияны және тағамды тұтынудың ұсынылатын нормалары; халықтың жекелеген топтарына арналған тамақ өнімдері; денсаулық пен тамақтану арасындағы байланыс; тамақ өнімдерінің сапасын қалыптастыру мен басқарудың негізгі принциптерін; тағамның сапасын бақылауды қамтамасыз ету.
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1