Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін талдау әдістері
-
Пәнді оқу мақсаты келесі тақырыптарды қарастырады: тамақ өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығын анықтау әдістері; тағамдық көп компонентті қоспалардағы белоктардың, майлардың және көмірсулардың сапалық және сандық қатынасын анықтау әдістемесі (жылу сыйымдылығы, тығыздығы және ылғалдылығы бойынша); тағамдық материалдардың қасиеттері мен сипаттамаларымен, сондай-ақ оларды әртүрлі технологиялық процестерде өңдеу әдістерімен байланысы
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2