Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесі
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерін өндіру тізбегіне қатысатын ұйымдар үшін ХАССП қағидаттары бойынша білімді қалыптастыру, студенттерге өнімдердің қауіпсіздік көрсеткіштерін, олардың түрлерін, тамақ өнімдерінің техникалық регламенттерін және тамақ өнімдерінің санитарлық - гигиеналық талаптарын білу.Өндіру, сондай-ақ технологиялық процестің блок-схемаларын әзірлеу дағдыларын қалыптастыру;ХАССП жоспарына сәйкес өндірістегі сыни бақылау нүктесін анықтау және мониторинг
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2