Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесі

  • Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерін өндіру тізбегіне қатысатын ұйымдар үшін ХАССП қағидаттары бойынша білімді қалыптастыру, студенттерге өнімдердің қауіпсіздік көрсеткіштерін, олардың түрлерін, тамақ өнімдерінің техникалық регламенттерін және тамақ өнімдерінің санитарлық - гигиеналық талаптарын білу.Өндіру, сондай-ақ технологиялық процестің блок-схемаларын әзірлеу дағдыларын қалыптастыру;ХАССП жоспарына сәйкес өндірістегі сыни бақылау нүктесін анықтау және мониторинг
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top