Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы

  • Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтаудың теориялық және экологиялық негіздері: биоз, тоқтатылған анимация, ценоанабиоз және абиоз принциптері. Астық массаларын әртүрлі мақсатта сақтау: астық массаларында болатын физиологиялық және микробиологиялық процестердің жалпы сипаттамасы. Астықты сақтаудың әртүрлі режимдерінің экономикалық тиімділігі: Астық және майлы дақылдарды өңдеу негіздері. Өсімдік майларын өндіру. Мал азығы өндірісінің негіздері. Ауыл шаруашылығы өнімдері мен оларды өңдеу өнімдерінің сапасын халықаралық стандарттарға сәйкес бағалау әдістерін меңгеру. Астық, ұн және жарма сапасының ГОСТ негізгі көрсеткіштерімен танысу.Өсімдік өнімдерінің сапасын және жаңа технологиялардың экономикалық тиімділігін арттыру әдістері.
  • Образовательная программа 6B08171 Агрономия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top