Мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу негіздері

  • Сүт және ет өнеркәсібі кәсіпорындарында мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу негіздері Мал шаруашылығы өнімдерін өндіруде қолданылатын технологиялық операциялардың арнайы білімдері кешенінде негізгі пән болып табылады. Пәннің мақсаттары мен міндеттері студенттерге шикізатты қабылдау, сақтау және сапасын бақылауды жүзеге асыруға, өндірістің технологиялық процестерін жүргізуге және әр түрлі мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын бағалауға мүмкіндік беретін теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мал шаруашылығы өнімдерін сақтау технологиясын зерттеу-мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу технологиясын игеру.мал шаруашылығы өнімдері.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top