Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қой шаруашылығы, қой етін, жүнін өндіру технологиясы
-
Қой шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы-бұл қой фермалары қызметкерлерінің, жеке шаруа қожалықтарының жұмыс күні ішінде қойларды күту, оларды күтіп-бағу және азықтандыру бойынша еңбегін ұйымдастыру жөніндегі шаралар кешені. Қой еті мен қой терісін өндіру технологиясы-бұл табынның көбеюін және көптеген қозыларды алуды ұйымдастыру. Пәннің негізгі міндеттері студенттердің біздің еліміздегі және шетелдегі қой шаруашылығының жай-күйін, қойдың биологиялық және экономикалық ерекшеліктерін, оны ең аз шығындармен экологиялық таза өнім алу үшін ұтымды пайдалануды терең зерттеу.
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7