Қой шаруашылығы, қой етін, жүнін өндіру технологиясы

  • Қой шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы-бұл қой фермалары қызметкерлерінің, жеке шаруа қожалықтарының жұмыс күні ішінде қойларды күту, оларды күтіп-бағу және азықтандыру бойынша еңбегін ұйымдастыру жөніндегі шаралар кешені. Қой еті мен қой терісін өндіру технологиясы-бұл табынның көбеюін және көптеген қозыларды алуды ұйымдастыру. Пәннің негізгі міндеттері студенттердің біздің еліміздегі және шетелдегі қой шаруашылығының жай-күйін, қойдың биологиялық және экономикалық ерекшеліктерін, оны ең аз шығындармен экологиялық таза өнім алу үшін ұтымды пайдалануды терең зерттеу.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top