Жұмыртқаны инкубациялау технологиясы

  • Тағамдық жұмыртқаларды өндіру технологиясы инкубациялық жұмыртқаларды алу, оларды инкубациялау, жөндейтін төлді өсіру, тауықтардың тауарлық табынын жинақтау және пайдалану жөніндегі іс-шаралар кешенін (ұйымдастырушылық, зоотехникалық, ветеринариялық, инженерлік) қамтиды. Пәннің мақсаты-өнеркәсіптік жағдайда жұмыртқа өндірісі туралы білім беру. Өнеркәсіптік негізде а/ш құстарының тағамдық жұмыртқаларын өндірудің технологиялық процестерінің негізгі қағидаттары; әр түрлі құстарды дұрыс азықтандыруды, ұстауды ұйымдастыру негіздері, саланы жоспарлау және оның өндірісін басқару.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 8
Top