Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Идентификация және қауіп-қатерлерді бағалау
-
Мақсаты: Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігіне қауіп туғызатын барлық қауіп түрлерін идентификациялау және құжаттарын көрсету, азық түлік шикізаты мен тағам өнімдерінің физикалық және химиялық ксенобиотиктермен ластанудан қорғау шаралары. Жіктеу кезінде қолданылатын әдістер мен параметрлерді сипаттау, сонымен қатар бағалау нәтижелерін жазбалар түрінде рәсімдеу. Азық-түлік тізбегінің кезеңдерінде азық-түлік қауіпсіздігіне қатысты қауіп-қатерлерді анықтау. Тамақ өнімдерінің физикалық және химиялық қауіптілігі және олар тудыратын аурулар, тамақ өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық қоспаларды, полимерлерді және басқа материалдарды бақылау және сәйкестендіру бойынша; құрамында генетикалық түрлендірілген көздер бар тамақ өнімдерін бақылау жүйесі бойынша.
-
Образовательная программа 8D07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2