Алкогольді және алкогольсіз сусындардың микробиологиясы

  • Сусындар өндірісінің арнайы микробиологиясы. Тамақ шикізатынан алкоголь өндірісінің микробиологиясы. Алкоголь өндірісіндегі шикізат микрофлорасы. Алкоголь өндірісінде қолданылатын микроорганизмдердің сипаттамасы. Алкоголь өндірісінде ашытқы мен сүт қышқылы бактерияларының таза дақылдарын өсіру. Сыра қайнату өндірісінің микробиологиясы. Сыра қайнатуда қолданылатын ашытқы нәсілдерінің сипаттамасы. Ашытқының физиологиялық қасиеттері мен өмірлік жағдайлары. Сыра қайнату өндірісінде таза ашытқы дақылдарын өсіру. Ашытқы негізгі ашыту және ашыту кезеңінде. Сыра қайнату өндірісін микробиологиялық бақылау. Алкогольсіз сусындар мен квас өндірісінің микробиологиясы. Квас өндірісінде қолданылатын микроорганизмдер. Квас және алкогольсіз өнімдер өндірісіндегі инфекция көздері. Шарап өндірісінің арнайы микробиологиясы. Шарап ашытқысы. Ашытқы морфологиясы. Жүзім, шырын және шараптың ашытқы флорасы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top