Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астықты өңдеудің физика-химиялық негіздері мен принциптері
-
Өсімдік шикізатының негізгі қасиеттері. Астық өңдеудің физикалық-химиялық негіздері және ғылыми принциптері. Өсімдік шикізатын өңдеудің негізгі процестері. Өсімдік шикізатын өңдеудің заманауи технологиялары. Өсімдік шикізатын өңдеу технологияларына қойылатын негізгі талаптар. Астық және жеміс-көкөніс өнімдерін өндірудің заманауи технологияларын талдау. Өсімдік шикізатынан алынатын тағам өнімдерінің сапасының негізгі көрсеткіштері.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1