Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон және кондитер өнімдерінің заманауи технологиясы
-
Пәннің ерекшелігі магистранттарды наубайхана, кондитерлік және макарон өндірісінің заманауи технологияларымен таныстыру; Өсімдік шикізатынан жаңа технологиялық шешімдер мен тамақ өнімдерінің жаңа түрлерін әзірлеу; өсімдік тектес азық - түлік шикізаты; тамақ өнімдеріне белгілі бір қасиеттер беру және олардың сапасын сақтау үшін технологиялық функцияларды орындайтын тағамдық макро-және микроингридиенттер, технологиялық қоспалар және жақсартқыштар жасау; нормативтік және техникалық құжаттамамен; алған білімдерін қолдану және практикалық іс-әрекетте қолдану мүмкіндігі.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2