Нан, макарон және кондитер өнімдерінің заманауи технологиясы

  • Пәннің ерекшелігі магистранттарды наубайхана, кондитерлік және макарон өндірісінің заманауи технологияларымен таныстыру; Өсімдік шикізатынан жаңа технологиялық шешімдер мен тамақ өнімдерінің жаңа түрлерін әзірлеу; өсімдік тектес азық - түлік шикізаты; тамақ өнімдеріне белгілі бір қасиеттер беру және олардың сапасын сақтау үшін технологиялық функцияларды орындайтын тағамдық макро-және микроингридиенттер, технологиялық қоспалар және жақсартқыштар жасау; нормативтік және техникалық құжаттамамен; алған білімдерін қолдану және практикалық іс-әрекетте қолдану мүмкіндігі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top