Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шарап өндірісіндегі сапа менеджменті
-
Жүзімнің сапасын анықтайтын факторлар. Шарап жасау өнімдерінің технологиясы және технохимиялық сапасын бақылау. Сусындардың қауіпсіздігін және сапа менеджмен жүйесі. Жүзім сорттарының ампелографиялық сипаттамалары. Жүзім және жеміс-жидек шараптарын дайындау ерекшеліктері. Алкогольді ашытуды бақылау. Шарап материалдарын қартаю кезінде жасалатын операциялар. Кәсіпорында технохимиялық бақылауды ұйымдастыру. Кәсіпорында өндірістік есепке алуды ұйымдастыру. Тиімділікті арттыру жөніндегі іс-шараларды, сондай-ақ оны өндіру кезінде тамақ өнеркәсібінің қауіпсіздік менеджменті жүйесін әзірлеу, жобалау және іске асыруға енгізу. Тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің сапа менеджменті жүйесінің негізгі түсініктері, принциптері мен талаптары. ИСО 9000 сериялы халықаралық стандарттарының негізінде Сапа менеджментінің қағидаттары, ХАССП жүйесін әзірлеу және енгізу кезеңдері бойынша теориялық және практикалық мәселелер.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1