Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астық және астық өнімдерінің микробиологиясы
-
Астық микробиологиясы. Жарма мен ұнның микрофлорасы. Құрама жем микрофлорасы. Ұн микрофлорасының сапалық және сандық құрамы. Ұнның микробтық бұзылуының түрлері. Дәнді дақылдардың микробиологиясы. Астық өңдеу кәсіпорындарында микроорганизмдердің өнеркәсіптік жоғары белсенді штамдарын алу және пайдалану.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2