Нан, макарон және кондитерлік өнімдердің инновациялық технологиялары

  • Жиналған астықтың сапасын арттыру жүйесі ретінде партияларды қабылдау, өңдеу және қалыптастырудың прогрессивті технологиясы. Элеваторлар мен астық қабылдау пункттерінде астықты сақтау технологиясын жетілдіру. Биологиялық құндылығы жоғары нан-тоқаш, макарон және кондитер өнімдерін өндіру үшін өңделген жарма өнімдері негізіндегі поликомпонентті ұн қоспаларының ғылыми негізделген техникасы мен технологиясы. Халықтың әртүрлі топтары үшін емдік-профилактикалық мақсаттағы нан-тоқаш, ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің өнеркәсіптік технологиясы. Қант қызылшасының шырынын престеуге, физикалық әсер етудің әртүрлі әдістерін қолдана отырып қантты кристалдандыруға арналған инновациялық технология мен жабдықтар. Қантты заттардың дәстүрлі және жаңа түрлерінен (крахмал қант, глюкоза, глюкоза-фруктоза сироптары және т.б.) крахмал өндіруге арналған өнеркәсіптік желілер. Ашыту өндірісінің инновациялық технологиялары мен жабдықтары. Шикізат және ректификацияланған этил спиртін өндірудегі инновациялар. Арақ және алкогольдік сусындар өндірісіндегі инновациялар. Сыра мен алкогольсіз сусындар өндірісіндегі инновациялар. Өндіріске инновациялық техника мен технологияларды енгізу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top