Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық құндылығы жоғары нан, макарон және ұнды кондитерлік өнімдер технологияларының ғылыми негіздері
-
Нан, макарон және ұнды кондитерлік өнімдері мен шикізаттарының сапасы. Тағамдық құндылығы жоғары өнімдердің физикалық-химиялық құрамы мен сапасы. Тағамдық құндылығы жоғары өсімдік шаруашылығы өнімдері шикізаттарының биологиялық және микробиологиялық қасиеттері.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2