Нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдер технологиясында қайталама өнімдерді пайдалану

  • Тамақ өнеркәсібінің жанама өнімдерінің классификациясы. Астық өңдеу және дәнді дақылдар өнеркәсібінің қалдықтарын пайдалану. Кондитер өндірісінің қалдықтарын пайдалану. Май және тоң май өнеркәсібінің қалдықтарын пайдалану. Қант өнеркәсібінің қалдықтарын пайдалану. Алкоголь өндірісінің қалдықтарын пайдалану. Сыра зауытының қалдықтарын пайдалану. Шарап өнеркәсібінің қалдықтарын пайдалану. Жеміс-көкөніс өнеркәсібінің қалдықтарын пайдалану.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top