Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан және ұнды кондитерлік өнімдерінің биотехнологиясы
-
Биотехнологиялық процестер саласындағы білімдерді тереңдетіп оқыту және дамыту және нан пісіру өнеркәсібіндегі магистранттың кәсіби қызметіне қажетті бакалавриат білім, білік және дағдыларын қалыптастыру. Нан өнімдері өндірісінің микробиологиясы.Наубайхана ашытқысының биотехнологиялық қасиеттері. Биосинтетикалық ашыту процестері мен өнімдері. Нан-тоқаш өнімдерінің жартылай фабрикаттарының микрофлорасының құрамы және ашыту түрі: нан өндірісінде қолданылатын ашытқылар мен сүтқышқылды бактериялардың нәсілдері мен штамдары. әсерінен ашытқы жасушаларының және сүт қышқылы бактерияларының қасиеттерін зерттеудегі сыртқы факторлар. Спирттік және сүт қышқылы ашытуының негізгі және жанама өнімдерінің сандық қатынасына орта құрамының, рН, температураның әсері. Микроорганизмдердің биологиялық белсенділігін арттыру жолдары. Наубайхана ашытқыларының қасиеттерін зерттеу. Биотехнологиялық үшін тұрақтандыру әдістерін зерттеу Ашытқының биотехнологиялық қасиеттерін тұрақтандыру әдістерін зерттеу. Микробиологиялық текті ферменттік препараттардың классификациясы. Бидайдың жартылай фабрикаттарын ашыту кезіндегі биотехнологиялық процестер. Қара бидай және қара бидай-бидай жартылай фабрикаттарын дайынду кезінде жүретін биотехнологиялық процестер. Алдыңғы дайындалған ашымал негізінде жасалған ашымал. Ферменттік препараттар негізінде қамыр дайындау процесін қарқындату. Нанның сапсын жақсарту жолдары мен әдістері, оның тағамдық құндылығы.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2