Алкогольді және алкогольсіз сусындарды сараптау

  • Сусындар өндірісіндегі сараптамалық менеджменттің негіздері мен міндеттері. Бақылау әдістерінің жіктелуі, түрлері, сапалық көрсеткіштерді анықтау. Бақылау зертханалары, міндеттері, талаптары, құжаттары. Кәсіпорындардағы нормативтік құжаттама және сапа менеджменті жүйесі. Уыт өндірісінде сараптама жүргізу. Сыра өндірісінде сараптама жүргізу. Сыра өндірісіндегі микробиологиялық бақылау. Квас, ауыз су, алкогольсіз сусындар өндірісіне сараптама жүргізу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top