Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сусындар мен ашыту өнімдерін өндірудің инновациялық технологиялары
-
Инновациялық технология ұғымы және сыра қайнатуда қолдану. Инновациялық технологияның негізгі ұғымы. Инновациялардың жіктелуі. Өндірістің инновациялық түрінің ұйымдастырылуы мен технологиясы тәуелді факторлар. Сыра қайнатудың жаңа технологиялары: іске асырудың алғышарттары. Оларды өндіруде көмекші шикізаттың жоғары үлесі бар жаңа сусындарды әзірлеу. Уыт өндірісіндегі инновациялық технологиялар. Арпа өсіру саласындағы перспективалар. Ашытқы генетикасы және сыра қайнату: жаңа түсініктер мен мүмкіндіктер. Сыра қайнату өндірісіндегі инновациялық технологиялар. Сүзгі ыдысы бар пісіру бөлімі. Сүзгі прессі бар пісіру бөлімі (майшфильтр). Кептелісті сүзудің жаңа технологиялары. Сусланы ағартудың және салқындатудың жаңа тәсілдері. Сыраны Ашыту процесінің соңғы жетістіктері ашыту процесін бақылау және басқару. Сыра өндірудің жеделдетілген әдістері. Жас сыраны сүзудің жаңа тәсілдері. Сыраны орау және құюдың кейбір тенденциялары. Сыраның тұрақтылығын арттырудың жаңа әдістері. Алкоголь мен алкоголь өнімдерін өндірудің қазіргі тенденциялары. Спирт өндірісінде мембраналық технологияны қолдану. Алкогольді өндіру үшін ашытқының жаңа түрлерін қолдану. Қарастырылатын мәселелердің тізімі: астық шикізатының жаңа түрлеріне негізделген сусындар. Нео-сусындар. Функционалды мақсаттағы сусындар. Витаминделген сусындар.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1