Рационалды және теңгерімді тамақтану үшін өсімдік шикізатынан алынатын тамақ өнімдерін сараптау

  • Салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясаттың талаптарына, аймақтық жағдайларға және азық-түлік өнімдерінің жаңа түрлерімен қамтамасыз етудегі халықтың қажеттіліктеріне жауап беретін тамақ өндірісіндегі ғылымның заманауи мәселелерін шешуге бағытталған өндірістік, технологиялық және ғылыми-зерттеу қызметі үшін қажетті құзыреттерді қалыптастыру және инновациялық тағамдық технологиялар өндірісін дамыту. Функционалды өнімдер мен функционалдық құрауыштарды жасаудағы ғылымның заманауи мәселелерін, функционалдық құауыштарды алу технологиясын, функционалдық құрауыштар негізінде функционалды өнімдерді дайындау, жаңа тағамға физиологиялық және функционалдық қоспаларды пайдалануды зерттеу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top