Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Рационалды және теңгерімді тамақтану үшін өсімдік шикізатынан алынатын тамақ өнімдерін сараптау
-
Салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясаттың талаптарына, аймақтық жағдайларға және азық-түлік өнімдерінің жаңа түрлерімен қамтамасыз етудегі халықтың қажеттіліктеріне жауап беретін тамақ өндірісіндегі ғылымның заманауи мәселелерін шешуге бағытталған өндірістік, технологиялық және ғылыми-зерттеу қызметі үшін қажетті құзыреттерді қалыптастыру және инновациялық тағамдық технологиялар өндірісін дамыту. Функционалды өнімдер мен функционалдық құрауыштарды жасаудағы ғылымның заманауи мәселелерін, функционалдық құауыштарды алу технологиясын, функционалдық құрауыштар негізінде функционалды өнімдерді дайындау, жаңа тағамға физиологиялық және функционалдық қоспаларды пайдалануды зерттеу.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1