Тамақ өнеркәсібіндегі нанотехнология

  • Объектілердің, наноматериалдардың және наножүйелердің наноөлшемді күйлерінің физикасы мен химиясы. Нанометрлік Өлшем диапазонындағы заттың мінез-құлқының ерекшелігі, өлшемді физикалық және химиялық әсерлердің пайда болу механизмі. Нанобъектілер мен наноматериалдардың негізгі түрлерінің тұрақтылығы және физика-химиялық қасиеттері. Арнайы қасиеттері бар наноматериалдарды алу әдістері мен технологиялары. Нанотехнологияның негізгі ғылыми-техникалық мәселелері және тамақ өнеркәсібіндегі даму перспективалары.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top