Қоғамдық тамақтану және орналастыру индустриясындағы сервис

  • Мәдениет пен қызмет көрсетудің даму тарихы. Қонақ үй және мейрамхана қызметі туралы жалпы ақпарат. Қонақ үй және мейрамхана қызметінің негіздері. Қонақ үй және мейрамхана қызметінің психологиялық мәдениеті. Қонақ үй және мейрамхана қызметінің этикалық мәдениеті. Қонақ үй және мейрамхана қызметінің эстетикалық мәдениеті. Қонақ үй және мейрамхана қызметінің ұйымдастыру мәдениеті. Пәнді игерудің мақсаты оқушыларды пәннің негізгі теориялық тұжырымдамаларымен және терминологиялық аппаратымен; мейрамхана бизнесін ұйымдастырумен және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнын басқарумен, ас үй мен мейрамхана залының технологиялық операцияларының құрылымымен; мейрамханалық қызмет көрсету сапасының көрсеткіштерімен; мейрамхана өнімін басқаруда, әзірлеуде және сатуда заманауи технологияларды қолданумен таныстыру болып табылады.
  • Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі мен қонақұй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top