Сусын дайындау технологиясы

  • Пән суық және ыстық сусындарды дайындау технологиясын зерттеуге арналған. Курсқа келесі сұрақтар кіреді:Шай, кофе дайындау технологиясы. Какао, шоколад жасау технологиясы. Салқын сусындарды дайындау технологиясы. Сусындардың сапасына қойылатын талаптар. Сақтау мерзімі. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында заманауи технологияларды енгізу және дамыту әлеуеті. Төмен температуралы жылу "sous vide" өңдеу. Cook&Chill технологиясы . Текстуралық ас үй. Лъдомиксинг технологиясы (пакожетинг), Термомикс. Деструктивті ас үй (Центрифугалау). Дегидратация. Заманауи технологиялар мен мерзімді ұзартатын тәсілдер азық-түлік өнімдерін сақтау. Хош иіс. Foodparing жүйесі.
  • Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі мен қонақұй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top