Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамханаларда тамақтану мәдениеті
-
Пәнді оқудың мақсаты студенттерге мейрамханалар мен кафелердің құрылымы мен ұйымдастырылуы бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды меңгеру; туристерді тамақтандыру саласында көрсетілетін қызметтерді ұйымдастыру, қызмет көрсету қызметкерлерінің кәсіби этикасы барған сайын бәсекелестік жағдайында мейрамханада қызмет көрсету деңгейін арттырудың маңызды элементі ретінде. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында заманауи технологияларды енгізу және дамыту әлеуеті. Төмен температуралы жылу "sous vide" өңдеу. Cook&Chill технологиясы . Текстуралық ас үй. Лъдомиксинг технологиясы (пакожетинг), Термомикс. Деструктивті ас үй (Центрифугалау). Дегидратация. Заманауи технологиялар мен мерзімді ұзартатын тәсілдер азық-түлік өнімдерін сақтау. Хош иіс. Foodparing жүйесі.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі мен қонақұй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6