Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің технологиясына кіріспе
-
Пән физикалық, химиялық, биохимиялық және басқа процестердің теориялық негіздеріне, шикізатты өңдеу әдістеріне негізделген азық-түлік технологиясының кіріспе курсын қамтиды. Оқу міндеттері студенттерді азық-түлік шикізатының жалпы сипаттамасымен, шикізаттың химиялық құрамымен, шикізат пен дайын өнімдерді сақтау шарттарымен, жануарлар мен өсімдік шикізатын өңдеудің теориялық негіздерімен таныстыру, және ЕҚДБ есептеу және стандарттарға сәйкес оқу құжаттарын ресімдеу дағдыларымен қаруландыру болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1