Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Малды сою технологиясы және бастапқы өңдеу
-
Пәннің мақсаты мал шаруашылығы өнімдерін сою және бастапқы өңдеу технологиясын зерделеу, қалдықсыз өндірісті ескере отырып алынған шикізатты қайта өңдеу болып табылады. Пәнді оқу барысында студенттер сою (дәстүрлі де, американдық та) және жануарларды бастапқы өңдеу технологияларын, сондай-ақ сою орындары мен сойылған жануарларға қойылатын талаптарды меңгереді. Союдан кейінгі ұшалар мен органдарды ветеринариялық-санитариялық тексеру әдістемесі мен техникасы, сондай-ақ жануарларды сою өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама және санитариялық бағалау игерілетін болады. Бұл пәнді білу болашақ маманға мал союды және Малды бастапқы өңдеуді білікті жүргізуге және өндірістегі мәселелерді шешуге мүмкіндік береді
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 4